До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Нові образи Меган Маркл в турне по Австралії і Океанії

Герцоги Сассекські продовжують подорожувати по одному з наймальовничіших куточків планети – Австралії і Полінезії, а папараці пильно стежать за кожним їхнім кроком. Окремий інтерес – гардероб Меган Маркл, яка зараз перебуває в особливому стані. Vogue.ua вже показував її образи в першій частині масштабного турне, а герцогиня кожного дня продовжує радувати шанувальників новими елегантними образами.

Другу частину подорожі Меган Маркл почала з досить скромного вбрання – чорної сукні Emilia Wickstead, авторка якого якраз народилася в Новій Зеландії. Її наступний вихід також був дипломатично вивірений – біле плаття, в якому її порівняли з нареченою, створила марка Zimmermann, один з головних послів австралійської моди в світі. А ось червону сукню Self-Portrait створив лондонський дизайнер малазійського походження Хан Чонг, приклад якого підкреслює сильний зв'язок між Великобританією і Тихоокеанським регіоном. Бонус цього образу – його колір поєднувався з кольором прапора королівства Тонга. Також в ці дні дружина принца Гаррі встигла приміряти лляне вбрання від австралійців Martin Grant і сукню-сорочку кольору неба Veronica Beard. Її останній на цей момент офіційний вихід по-справжньому казковий – в коктейльній сукні Oscar de la Renta герцогиня Меган була схожою на Попелюшку, мрії якої почали збуватися.

Реклама

<b>Meghan_Markle_Australia</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.