До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найсолодші фотографії наймолодших членів королівської сім’ї з коронаційних вихідних

Коронація короля Чарльза III була подією, наповненою кількома важливими історичними моментами (Архієпископ Кентерберійський поклав золоту корону Святого Едуарда на голову нового монарха) і деякими більш легкими епізодами (відразу спадає на думку образ Кеті Перрі у гігантській золотій сукні). Однак завжди можна розраховувати на трьох наймолодших членів королівської сім’ї, які подарують гарний і веселий настрій – принца Джорджа, принцесу Шарлотту та принца Луї.

Кейт Міддлтон і принц Луї
Кейт Міддлтон і принц Луї

Реклама

Усі троє молодших членів королівської сім'ї були присутні на важливій події. Принц Джордж здобув важливу роль у церемонії коронації короля Чарльза III. Він став наймолодшим із почесних пажів, які несли мантію короля під час служби. Далі був концерт на честь коронації, який, на жаль, пройшов без принца Луї — він, ймовірно, був виснажений після насиченого дня, роблячі смішні гримаси перед натовпом у Букінгемському палаці.

Принц Джордж
Принц Джордж

У понеділок (у Великій Британії це був вихідний день) уся родина приєдналася до ініціативи Big Help Out, у рамках якої людей заохочували використовувати цей день для волонтерства в місцевих громадах. Кейт Міддлтон, принц Вільям та їхні діти відвідали місцеву скаутську хатину в Слау, щоб допомогти покращити будівлю, і після наполегливої праці взяли участь у класичних скаутських заходах, серед яких гра в стрільбу з лука та підсмажування зефіру. Ви вже, мабуть, здогадалися, що саме принц Луї (якого Кейт називає Лу Баг) подарував усім багато кумедних моментів цього дня. Ми зібрали найкращі фотографії принца Джорджа, принцеси Шарлотти та принца Луї з коронаційних вихідних.

<b>Найсолодші фотографії наймолодших членів королівської сім’ї з коронаційних вихідних</b>

За матеріалами: vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.