До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі образи Кейт Міддлтон у 2022 році

Цього року стиль Кейт Міддлтон зазнав чималих змін, що свідчить про її дедалі більшу впевненість, оскільки вона переходить на вищу роль у королівській родині. Звісно, фірмові сукні-пальта Catherine Walker і витончені образи Alexander McQueen залишаються як і раніше в її гардеробі, але тепер у її стилі зʼявився вінтаж. Наприклад, блейзер Chanel 1995 року або жакет YSL, який вона носила ще в часи навчання в університеті.

Кейт Міддлтон у вінтажному блейзері Chanel 1995 року на відвідувані Олімпійського парку королеви Єлизавети в Лондоні.
Кейт Міддлтон у вінтажному блейзері Chanel 1995 року на відвідувані Олімпійського парку королеви Єлизавети в Лондоні.

Реклама

Насправді 2022 рік став роком, коли Кейт вперше по-справжньому стала робити ставку на вінтаж. Під час туру Карибським морем у березні вона вдягла три архівні речі впродовж 48 годин, серед яких смугаста сукня 1950-х і помаранчева сумочка 1960-х — обидві від Willow Hilson Vintage.

Кейт Міддлтон на вечірньому прийомі в Белізі в блискучій рожевій сукні The Vampire’s Wife.
Кейт Міддлтон на вечірньому прийомі в Белізі в блискучій рожевій сукні The Vampire’s Wife.

Кейт і раніше вдягала одні й ті самі речі по кілька разів, але за останні 12 місяців це стало набагато частіше — помітний крок, який, здається, є ще одним натяком на важливість екологічної моди. Цього року Кейт також уперше взяла сукню напрокат, а саме яскраво-зелену Solace London, запозичену з прокатної платформи Hurr для церемонії Earthshot Prize у Бостоні на початку грудня. Хоча цього року суконь принцесі Уельській не бракувало, вона вибрала сміливіший підхід до свого вечірнього стилю, починаючи від блискучої рожевої сукні The Vampire’s Wife на вечірній гостині в Белізі до чорно-білої Roland Mouret з відкритими плечима, в якій вона з’явилася на прем’єрі "Топ Ґан. Меверік". Нижче дивіться 12 найкращих образів принцеси Уельської у 2022 році.

<b>Кейт Міддлтон у сукні в горошок  Alessandra Rich у поєднанні з відповідним капелюхом – нагадування про знаменитий образ принцеси Діани в Аскоті.</b>

За матеріалами: vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.