До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Модне поєднання: лосини + грубі черевики

Кендалл Дженнер 2021-й рік почала на гірськолижному курорті в Аспені, куди вирушила разом з кількома членами сім’ї, включно з Кайлі Дженнер і маленькою Стормі. Між катанням на сноуборді модель уже встигла приміряти одне з наймодніших поєднань цієї зими — легінси в парі з грубими черевиками в армійському стилі. Цей дует продовжує тренд на поєднання спортивного одягу з міським, адже доповнює образ Дженнер елегантний укорочений кардиган, ще один гіт 2020-го, і довге мінімалістичне пальто.

Приклад Дженнер засвідчує й те, що грубі черевики точно залишаються з нами. З руки Деніела Лі, креативного директора Bottega Veneta, модниці не знімали їх весь минулий рік і далі складають з ними ненудні образи на щодень. Крім Bottega Veneta, до фаворитів належать черевики Prada на стовщеній підошві, останній гіт Alexander McQueen і білі Jil Sander, які точно сподобаються мінімалісткам. З нових імен радимо звернути увагу на грузинський бренд LNB Studio, який грубу підошву з'єднує з яскравими деталями.

Реклама

<b>Boots_Army21</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.