До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Мінісукня — секретний прийом Вікторії Бекхем із 1990-х років

17 квітня Вікторія Бекхем відсвяткувала свій день народження на морському курорті зі своєю родиною та поділилася фотографією в Instagram-акаунті, на якій вона цілується з Девідом Бекхемом. Щодо святкового вбрання, Вікторія вирішила зробити ставку на позачасовий дизайн — білу мінісукню, в якій її вже бачили влітку 2022 року.

Вікторія може собі дозволити носити будь-яке вбрання, але її улюблена літня сукня насправді від австралійського бренду Réalisation Par. Лямки-спагеті, квадратний виріз у стилі 1990-х і приталений силует – усі деталі дизайну нагадують мікро-міні-сукні, які Вікторія носила за часів Spice Girls. В колекції зірки є сукні Christy чорного кольору та відтінку слонової кістки, саме останню Вікторія вибирає частіше.

Реклама

Вікторія в мінісукні у 1997 році за часів Spice Girls; Вікторія в білій мінісукні в Маямі у 2022 році.
Вікторія в мінісукні у 1997 році за часів Spice Girls; Вікторія в білій мінісукні в Маямі у 2022 році.

У 1990-х роках уніформою Вікторії були маленькі чорні сукні з тонкими ремінцями. Тоді всі вважали що її мінісукні були бренду Gucci (Спорті Спайс, як відомо, пожартувала у фільмі Spice World: "Це, мабуть, так важко для тебе, Вікторія. Я маю на увазі, що потрібно вирішити, чи одягати маленьку сукню Gucci, маленьку сукню Gucci, або... маленьку сукню Gucci!"), але пізніше Бекхем зізналася, що її фірмова чорна сукня насправді британського бренду Miss Selfridge. Сукня Christy є одним із головних елементів в колекціях Réalisation Par: нерозтяжний, жорсткий необроблений шовк гарантує, що сукня зберігатиме структуровану форму. Вікторія Бекхем — не єдина відома прихильниця Christy, у 2018 році цю сукню в білій або чорній версії одягнули Джоан Смоллс, Гейлі Бібер і Алекса Чанг.

Гейлі Бібер, 2018
Гейлі Бібер, 2018

Джоан Смоллс
Джоан Смоллс

П’ять років по тому Вікторія доводить, що ця культова сукня все ще залишається класикою. Вона показує на собі що цей стиль досі є актуальним рішенням, як і в епоху PoshSpice.

За матеріалами: vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.