До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Майстер перевдягань: 7 образів Блейк Лайвлі за один день

Блейк Лайвлі з легкістю дасть фору завсідникам streetstyle-хронік, які переодягаються між показами в машинах кілька разів на день. 16 жовтня вона змінила відразу сім модних образів. Почався день у актриси на шоу Good Morning America, на яке вона прийшла в яскраво-жовтому брючному костюмі Brandon Maxwell, за що отримала порівняння з сонцем. Студію вона вже покидала в розшитому блискітками платті Oscar de la Renta й улюблених туфлях Christian Louboutin, а через кілька годин була помічена на вулицях Нью-Йорка в комбінезоні Chanel.

Блейк Лайвлі в Brandon Maxwell
Блейк Лайвлі в Oscar de la Renta і Christian Louboutin
Блейк Лайвлі в Chanel

Однак це був тільки початок. Потім папараці зняли 30-річну актрису в костюмі Ralph Lauren Collection і з сумкою Michael Kors. Ближче до вечора Лайвлі вже була одягнена в тотал-лук Bottega Veneta.

Реклама
Блейк Лайвлі в Ralph Lauren і Michael Kors
Блейк Лайвлі в Bottega Veneta

Всі ці ігри з перевдяганнями актриса влаштувала не просто так. Справа в тому, що в цей день відбулася прем'єра її нового фільму "Бачу тільки тебе",безпосередньо на яку вона вже прийшла в срібній сукні Chanel. Воно стало шостим образом актриси за день. Фінальне вбрання Лайвлі вибрала не менш блискучим, але куди більш неформальним – майку і штани Monse, що нагадують форму баскетболістів.

Блейк Лайвлі в Chanel
Блейк Лайвлі в Monse

Читайте також:

Білявка в законі: зачіски Блейк Лайвлі за останні 10 років

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.