До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Марґо Роббі змінила 5 образів за один день

У Марґо Роббі зараз почався активний період: у акторки стартувала промо-кампанія до фільму "Хижі пташки. Фантастична історія Харлі Квін", в якому вона зіграла головну роль. Буквально за один день "подружка Джокера" встигла відвідати кілька тв-шоу, поспілкуватися з фанатами і відвідати прем'єру, змінивши 5 вбрань.

Марґо Роббі в Proenza Schouler

Розпочався день Марґо Роббі на шоу Good Morning, America, на який вона прибула в сукні-смокінгу з відкритими плечима Proenza Schouler. Уже в ефірі від неї неможливо було не відвести погляду у гірчичній сукні від цього американського бренду. Акуратним доповненням до цього образу стали ботильйони з квадратним мисом Wandler. А покидала телестудію артистка в більш повсякденному образі – коричневому пальті Acne Studios, шкіряних кюлотах і блузці Magda Butrym.

Реклама
Марґо Роббі в Proenza Schouler
Марґо Роббі в Proenza Schouler
Марґо Роббі в Magda Butrym і Acne Studios

Потім Роббі вирушила на The Tonight Show Starring Jimmy Fallon, в студії якого з'явилася в елегантному комбінезоні Oscar de la Renta з глибоким декольте і бантом на талії. А завершився цей насичений день для акторки зустріччю з фанатами і переглядом фільму. Тут Харлі Квінн сяяла вже в строгому і сексуальному образі Alexandre Vauthier.

Марґо Роббі в Oscar de la Renta
Марґо Роббі в Alexandre Vauthier

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.