До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 трендів, які Кім Кардаш'ян популяризувала цього року

122 мільйони підписників стежать за життям і стилем Кім Кардаш'ян в Instagram, що миттєво робить її образи цитованими і популярними. Vogue.ua згадує 5 трендів, які стали особливо популярними саме завдяки дружині Каньє Веста.

Брюки-карго

Улюблена річ рибалок і будівельників, штани-карго, 2018 року несподівано отримали модну славу. Дякувати за це варто саме Кім Кардаш'ян, яка з їх допомогою неодноразово підкреслювала свою тонку талію. Носить Instagram-зірка ці штани в парі з простими майками і ботильйонами на високих підборах.

Реклама
Велосипедки

Велосипедки, без перебільшення, одна з головних речей року. Однією з перших на них звернула увагу саме Кім, яка носить їх і з звичними худі, і з шкіряними тренчами.

Сексапільне драпірування

Кім Кардаш'ян знає, що її тіло – це її джерело заробітку, тому підкреслювати його форми і вигини потрібно особливо. 2018 року одним з її улюблених прийомів стали сексапільні драпірування, які то оголюють торс, то привертають увагу до зони декольте.

Неон

Все літо Кім Кардаш'ян показувала, що неон приручити нескладно. Цього року її образи в яскраво-рожевій вінтажній міні-сукні Versace і блакитному жакеті з першої колекції Вірджіла Абло для Louis Vuitton зібрали тисячі лайків.

Металік

Блиск леліток і делікатне сяйво металевих матеріалів використовувала Кім Кардаш'ян у своїх модних цілях цього року. Причому, їй щоразу вдавалося демонструвати цей блиск по-новому: то вона була схожа на Барбареллу, то на солдата з майбутнього, то на гламурну діву.

За матеріалами: vogue.fr

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.