До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі образи знаменитостей на церемонії "Еммі — 2020"

Цей рік через пандемію став для всіх особливим. Одну частину заходів і зовсім перенесли, а інша пройшла у віртуальному режимі. Зокрема, 20 вересня в Лос-Анджелесі відбулася 72-га щорічна церемонія вручення премії "Еммі — 2020". Пряма трансляція тривала з порожнього комплексу Staples Center, а знаменитості спостерігали за подією зі своїх домівок, демонструючи в Instagram свої нові образи. Попри досить стриману назву дрес-коду "Приходьте такими, якими ви є, але докладіть трохи зусиль", зірки вбралися в ефектні сукні.

Знаменитості вже дуже скучили за червоними доріжками й світськими виходами. Це засвідчують їхні вечірні образи, спеціально підібрані для "Еммі — 2020". Серед найстильніших зірок вирізнялася Зендая — актриса змінила два ефектні вбрання. Її перша сукня складалася з пишної фіолетової спідниці й чорного топа з об’ємними плечима Christopher John Rogers, тоді як другий образ був від Armani Prive — пишна спідниця в горошок з високою талією і топ, розшитий кристалами. Різ Візерспун вибрала темно-синю сукню з бантиками на плечах Louis Vuitton, Реджина Кінг здивувала шанувальників яскраво-блакитною сукнею з екстраоб’ємним плечем Schiaparelli, а Шира Хаас одягла сукню Chanel Haute Couture, на виготовлення якої знадобилося майже 1200 годин роботи. Vogue.ua зібрав найкращі образи знаменитостей на церемонії "Еммі — 2020".

Шира Хаас у Chanel Haute Couture

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.