До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гвінет Пелтроу повторила легендарний образ у жакеті Gucci

Минулого вечора Алессандро Мікеле влаштував масштабне шоу Gucci в Лос-Анджелесі, присвячене взаємодії модного Дому з індустрією кіно. Природно, що підтримати дизайнера прийшло багато зіркових гостей, серед яких особливо хочеться вирізнити Гвінет Пелтроу. На показі актриса з’явилася в бездоганному блейзері й штанах із червоного оксамиту, які відсилали до її не менш легендарного виходу на церемонії VMA в 1996 році.

Гвінет Пелтроу, 2021

Тільки 25 років тому Гвінет сяяла в брючній багряній двійці авторства Тома Форда, який тоді очолював бренд, а тепер приміряла інтерпретацію цього знакового для Gucci образу від Алессандро Мікеле.

Реклама
Гвінет Пелтроу, 1996

Італійський дизайнер додав його до колекції, присвяченій 100-літньому ювілею Дому. До того ж Гвінет Пелтроу не просто знову вдягла цей костюм, а й повторила інші деталі образу — під ним так само визирала глибоко розстебнена світло-блакитна сорочка, а волосся було недбало зібране внизу. Зовні актриса за цей час також майже не змінилася — струнка фігура, промениста усмішка й золотисті кучері середньої довжини й сьогодні залишаються з нею.

Покази Gucci 1996/2021

Приклад Гвінет Пелтроу засвідчує, що червоний оксамитовий жакет — це річ поза часом і поза сезонами.

<b>Velvet_Jacket</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.