До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Яка вона — "нова сукня Керрі Бредшоу"

Чим ближче до виходу продовження історії "Сексу у великому місті", тим більше ностальгійних моментів викликають образи її головної героїні Керрі Бредшоу, яка закохала нас у фатинові спідниці, навчила поєднувати шуби з кросівками та надихнула на обтягуючі сукні.

Сара Джессіка Паркер у серіалі "Секс у великому місті"

Багато хто з нас досі пам'ятає її маленьку чорну сукню, в якій Сара Джессіка з'явилася в 15 епізоді другого сезону — лаконічну, сексуальну і позачасову. Тоді цей образ дуже часто копіювався, тому не дивно, що в продовженні серіалу його художники з костюмів хочуть повторити подібний wow-ефект. Так, на кадрах зі зйомок актриса була помічена в ніжно-блакитному вбранні Norma Kamali, яке цілком може стати "новою сукнею Керрі Бредшоу" і її захочуть усі.

Реклама
Сара Джессіка Паркер у серіалі And Just Like That…

Тепер головна героїня цієї історії вибирає ніжніші відтінки і замість провокаційної довжини міні вибирає міді, але залишається вірною головному — сукня має дарувати їй упевненість у собі і не приховувати чудової фізичної форми. До слова, на Net-A-Porter цю сукню вартістю 185 фунтів уже розкуплено у всіх розмірах.

Norma Kamali

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.