До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як вписати вишиванку в міський гардероб: три модні ідеї

Вишиванка вже давно перестала бути лише частиною національного костюма, яку можна побачити тільки в музеї або в книгах. Вишита сорочка або сукня сьогодні є майже в кожному гардеробі, а модні дівчата вже давно навчилися обігрувати їх у своїх образах. Свій погляд на стилізацію вишиванок продемонструвала й інфлюенсерка Аліна Френдій, яка закликає свою багатотисячну армію підписників носити вишиванки не лише зі святкових приводів, а й тоді, коли цього бажає ваша душа.

На яскравому боці

Сукню-вишиванку можна сміливо назвати однією з ключових речей у літньому гардеробі, адже її можна і взяти із собою у відпустку, і гуляти в ній рідним містом. Френдій пропонує цього літа зробити ставку на лляну модель з кольоровою вишивкою, а підкреслити характер речі допоможуть не менш яскраві аксесуари — шовкова хустка, пов’язана на голові як бандана, і синя мінісумка, до якої вміщаються тільки телефон і кредитна картка.

Реклама
По життю з денімом

Ми вже неодноразово розповідали про функціональність деніму, який має гарний вигляд як з білою футболкою, так і розкішним смокінгом. Доречним буде і поєднання з вишиванкою, особливо в монохромному образі.

На щодень

Білосніжна сукня-вишиванка лише на перший погляд може здатися річчю для особливих виходів, але за умови грамотної стилізації її легко можна вписати в міський гардероб. На думку Аліни Френдій, для цього нам знадобляться зручні кросівки, об’ємний джинсовий жилет і містка плетена сумка.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.