До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сумка Dior Vibe — нова любов fashion-інфлюенсерів

Стиль 2000-х знову в моді ось уже кілька місяців, а нові запуски модних домів, зокрема й Dior, неабияк заохочують його наслідувати. Свідчення цьому — нові сумки авторства Марії Грації К’юрі, які натякають на естетику минулого десятиліття. Представлені під час круїзного показу 2022 року в Афінах у лінійці під назвою Dior Vibe, аксесуари вже стали об’єктом бажання.

Сумки вміло поєднують у собі всесвіт ультрарозкоші з оригінальними мотивами спортивного одягу 2000-х. Поєднання, яке дизайнерка культивує вже кілька сезонів, нині на хвилі особливої популярності. У той час як модель Hobo вирізняється фірмовим оздобленням Dior з чорної, білої, рожевої або помаранчевої шкіри, культова сумка для боулінгу з її впізнаваними заокругленими вигинами доступна у версії із зіркою, що відсилає до талісмана месьє Діора.

Реклама

Елегантні деталі, як-от золотисті металеві пряжки та змійки з логотипом Christian Dior, не применшують функціонального характеру аксесуарів. Vogue.ua з’ясував, як fashion-інфлюенсери й модниці носять сумки Dior Vibe.

Текст: Marthe Mabille

За матеріалами vogue.fr.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.