До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Історія нового стилю Енн Гетевей

Якби хтось 5 або 10 років тому сказав, що Енн Гетевей буде новою іконою стилю, ніхто б у це не повірив. Проте актрисі не вперше перевтілюватися. У підлітковому віці вона прославилася завдяки фільму "Щоденники принцеси", в якому перетворилася з незграбної школярки Мії Теромополіс із Сан-Франциско на принцесу Генуї. Згодом, у 2006 році, вийшов фільм "Диявол носить Prada", де актриса зіграла роль помічниці головної редакторки модного глянцю та з простої дівчини перетворилася на модницю Енді Сакс. Тепер настав час оскароносній актрисі Енн Гетевей відкрити новий розділ свого реального життя, і вона до цього готова. Сьогодні, 12 листопада, у день народження Енн Гетевей, Vogue.ua розповідає про її новий стиль та модний переворот у житті.

Енн Гетевей

У свій 41 рік Енн Гетевей точно знає, хто вона. Її шлях до нового стилю почався з успіху в 2021 році, коли вона поділилася трьома гламурними образами у відтінках рідкого золота на своїй сторінці в інстаграмі на честь прем'єри нового фільму "Локдаун". На знімках актриса з'явилася в плісированій сукні Azzaro, зухвалій мінісукні Vivienne Westwood з металізованої тканини і силуетному образі відтінку рожевого золота Atelier Versace з глибоким розрізом. Ці образи облетіли весь інтернет та викликали справжній захват у шанувальників. Ви можете назвати це випадковістю або наявністю такої талановитої стилістки, як Ерін Волш, проте актриса змінилася, і ми можемо сказати, що нова Енн Гетевей нам подобається більше.

Реклама

Тепер Енн довела, що не боїться ризикувати. Вона з легкістю пробує яскраві кольори, нові силуети та стилістичні деталі. У неї з'явилася внутрішня впевненість у собі. "Енні буквально світиться. Це відбувається не лише через новий одяг. Це приходить лише тоді, коли ви розкриваєте свій потенціал та приймаєте можливості", — каже Волш. Під керівництвом стилістки основна увага приділяється ідеальному крою та силуетам, які дозволяють особистості Гетевей сяяти, а не конкурувати з нею. Вона може з'явитися в яскраво-жовтій сукні David Koma, приміряти помітні візерунки, наприклад, об'ємний блейзер Christopher John Rogers, або додати трохи зухвалості, надягнувши вкорочений топ та костюм з деніму.

Енн Гетевей
Енн Гетевей

"Вона вже стала іконою моди із "Диявол носить Prada". Люди хочуть бачити цей бік, — зазначає стилістка. — Вони хочуть, щоб це відбувалося тут і зараз, і ми це показуємо". У межах Тижня моди в Нью-Йорку на шоу Michael Kors Collection весна-літо 2023 Енн Гетевей з'явилася в компанії Анни Вінтур, відтворивши образ своєї героїні Енді Сакс із фільму "Диявол носить Prada". Вона прийшла в чорній водолазці, коричневому шкіряному плащі з крокодиловим тисненням та мініспідниці в тон. Їх Енн доповнила туфлями-човниками Christian Louboutin, а волосся зібрала у високий хвіст, як це робила її героїня у фільмі.

Енн Гетевей
Енн Гетевей

Але це були далеко не всі нові образи актриси. Її виходи на Каннському кінофестивалі 2022 року довели, що Енн Гетевей — нова ікона стилю. За допомогою своєї стилістки Ерін Волш вона привернула до себе всю увагу преси, з'явившись у п'яти ефектних образах. Її першим і, ймовірно, найкращим вбранням, про яке люди не могли перестати говорити, була біла спідниця-колона Armani Privé, укорочений топ-бандо та намисто Bvlgari вагою 107,15 карата з діамантом та сапфіром. Потім вона перетворилася на ретродівчину Gucci у фактурній мінісукні у кількох убивчих відтінках синього. Далі були яскравий брючний костюм Schiaparelli та сукня-сорочка Louis Vuitton, а наостанок — яскраво-рожева сукні Valentino. Міранда Прістлі точно була б задоволена.

[

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.