До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

25 ненудних образів моделі Вінні Гарлоу

27 липня виповнюється 27 років канадській моделі Вінні Гарлоу, яка стала відомою на весь світ завдяки своєму кольору шкіри. У дівчини – вітиліго, тому на її тілі є і світлі, і темні ділянки одночасно.

Вінні Гарлоу

Знаною дівчина стала сім років тому завдяки шоу "Топ-модель по-американськи". Його ведуча Тайра Бенкс опублікувала у себе фото юної Гарлоу і весь світ звернув на неї увагу. Сама модель не просто почала багато працювати, але і зайняла активну громадянську позицію, так надихає дівчат з усіх усюд не соромитися своїх особливостей. Сьогодні Вінні знімається для глянцевих видань, співпрацює з казуальним брендом Desigual, є міжнародним амбассадором Puma і регулярно з'являється в рекламних кампаніях брендів. Ще Гарлоу відома своїм легким ставленням до моди. Вона полюбляє вбиратися в яскравий одяг, підкреслювати фігуру і демонструвати свої "плями", аби ще раз всім нагадати, що кожен з нас – індивідуальний і це – прекрасно.

Реклама

<b>ВинниХарлоу25</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.