До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гардероб Меган Маркл у марокканському турне

Останні дні герцоги Сассекські провели в Марокко, де встигли зустрітися з королем країни Мухаммедом VI і його сім'єю, відвідати жіночий пансіон, побувати на прийомі у британського посла і ближче ознайомитися з культурною спадщиною Марокко. Протягом усієї поїздки Меган Маркл, яка готується вперше стати матір'ю, активно відвідувала всі заходи і не забувала змінювати вбрання. Vogue.ua розглянув гардероб герцогині.

Поїздка в Марокко почалася із зустрічі з наслідним принцом Мулай Хасаном, на якій Меган Маркл сяяла в яскраво-червоній сукні Valentino вільного крою з колекції весна-літо 2013. Доповнювали образ бежеві човники на шпильці і клатч Valentino.

Реклама

Наступний день пара почала з відвідування жіночого пансіону, де герцогиня навіть встигла продемонструвати своє володіння французькою мовою. Одягнена дружина принца Гаррі була в кежуал-стилістиці: чорний светр і вузькі джинси вона доповнила темно-синім блейзером Alice + Olivia. Аксесуарами стали сліпери Birdies і тонкий об'ємний шарф Wilfred.

Увечері герцогів очікував прийом у британського посла в Марокко, Томаса Рейлі. Для цього заходу Меган Маркл вибрала бежеву сукню Christian Dior, що нагадує традиційні східні вбрання. Образ був створений спеціально для неї, але за колірною гамою пов'язаний з весняно-літньою колекцією бренду. До сукні герцогиня підібрала клатч, також Christian Dior, і сережки Birks Jewellery, вартістю 12 000 доларів.

Третій день у Марокко розпочався з відвідання королівської федерації кінного спорту. Зручний образ герцогині тут складався з светру в горизонтальну смужку, рівних чорних штанів і парки J.Crew відтінку хакі. До речі, навіть тут Меган Маркл не відмовилася від каблуків – вибрала замшеві чоботи на стійких підборах.

Потім пара вирушила на прогулянку по Андалузьких садах. Герцогиня була одягнена в чорну сукню з білим піджаком.

У фіналі свого турне герцоги Сассекські вирушили в резиденцію короля Марокко, Мухаммеда VI, який зустрічав їх разом зі своїми сестрами і наслідним принцом Мулай Хасаном. На цьому урочистому заході Меган з'явилася у вільній сукні довжини максі бренду Carolina Herrera. Особлива риса вбрання – великий рослинний принт, який пом'якшив образ герцогині.


Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.