До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Образ дня: герцогиня Сассекська у пальті Oscar de la Renta

Благодійність і корисна соціальна діяльність для членів британської королівської сім'ї є обов'язковою. Незважаючи на свій особливий стан (герцогиня Сассекська зовсім скоро має народити свого первістка), сидіння вдома не передбачене її статусом. Так, стало відомо, що Меган Маркл стала патроном відразу кількох організацій. Під її піклування потрапили: Національний театр в Лондоні, Асоціація університетів (The ACU), благодійна організація для тварин Mayhew і жіночий фонд Smart Works Charity. Останній займається тим, що допомагає жінкам пройти підготовку до співбесід на роботу, в тому числі дають поради з приводу гардеробу і зовнішнього вигляду.

Саме в Smart Works Charity і вирушила герцогиня 10 січня 2019 року. Для свого першого візиту Меган Маркл обрала плащ відтінку карамелі Oscar de la Renta, лаконічну чорну сукню Hatch, а також сережки Kimai, човники Gianvito Rossi (які є в її гардеробі з 2015 року) і невелику сумочку квадратної форми Victoria Beckham. До речі, герцогиня в межах Smart Works Charity, встигла допомогти зі стайлінгом одній з жінок, які отримують підтримку фонду.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.