До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Два нові образи Сари Джессіки Паркер

Днями Сара Джессіка Паркер продемонструвала два нові streetstyle-образи, які спрямовують до гардеробу Керрі Бредшоу в серіалі "Секс у великому місті". Актриса була сфотографована в Нью-Йорку біля свого взуттєвого магазину SJP, де позувала для реклами свого бренду. Першим вбранням Сара вибрала фіолетовий плетений максі кардиган, який відповідав усім модним трендам цього сезону. Так, затишне велике плетіння, об'ємні рукави і довга бахрома вздовж подолу зробили цей виріб актуальним елементом осіннього гардеробу. Паркер доповнила вбрання атласними рожевими човниками Fawn з її нової колекції SJP.

Сара Джессіка Паркер

На цьому дефіле Сари Джессіки Паркер не закінчилося. Після такого яскравого вбрання актриса переодяглася в образ стриманіший, проте не позбавлений цікавих деталей. Паркер вибрала чорну максісукню з V-подібним декольте і повітряними рукавами-буфами. Перебігаючи з однієї вулиці на іншу, актриса увесь час піднімала поділ сукні, демонструючи блідоблакитні туфлі з блискучою пряжкою, які, поза сумнівом, оцінила б модниця Керрі Бредшоу.

Сара Джессіка Паркер

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.