До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Два нові образи Леді Ґаґи в Нью-Йорку

Леді Ґаґа й далі подорожує світом у межах промокампанії до фільму "Дім Ґуччi", прем’єра якого в Україні відбудеться вже наступного тижня. Почалася подорож у Лондоні, наступною зупинкою став Мілан, а тепер артистка прибула до Нью-Йорка, де її вже кілька разів устигли закарбувати папараці.

Леді Ґаґа під час турне "Дім Ґуччi"

Спершу Леді Ґаґа з’явилася на вулицях Нью-Йорку в образі, який поєднує класичну жіночність і футуризм. Знайти цей баланс їй допоміг традиційний за кроєм тренч з металізованої органзи Lanvin, який вона доповнила срібними лодочками. Ще одна хитра деталь цього тренча — ледве помітний леопардовий принт у колір.

Реклама
Леді Ґаґа в Lanvin

Того самого вечора артистка приміряла ще один принадний образ, основою якого стала чорна сукня до підлоги з глибоким розрізом і вирізом з боку з останньої весняно-літньої колекції Valentino. Місяць тому його на подіумі демонструвала Маріякарла Босконо.

Леді Ґаґа у Valentino

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.