До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Дуа Ліпа в сукні українського бренду Marianna Senchina

Дуа Ліпа, британська співачка родом з Косова, приїхала до Києва, аби 26 травня виступити на НСК "Олімпійський" під час фінального матчу Ліги Чемпіонів. Для прес-зустрічі на стадіоні вона обрала сукню українського бренду Marianna Senchina, з яким співпрацює вже більше року.

Дуа Ліпа в Marianna Senchina

Ліпа з'явилася перед журналістами у вбранні з весняно-літньої колекції бренду, присвяченій фільму "Красуня". Об'ємний крій, яскравий принт, чорний горох на червоному тлі і сексуальні деталі сукні – ідеально ілюструють моду кінця 1980-х років, яка знову на піку популярності і, при цьому, личить самій співачці, адже підкреслює її південний темперамент.

Реклама
Дуа Ліпа в Marianna Senchina

Нагадаємо, що український бренд Marianna Senchina заснований 2015 року, а обличчям першої колекції стала українська топ-модель Марія Маркіна. Стиль марки – поєднання ультражіночності і романтизму. Ключовими речами Marianna Senchina вважають сукні з оборками. А серед клієнток марки – не тільки українські модниці, але і співачка Ріанна.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.