До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Справа в капелюсі: Дженніфер Лопес у Мілані

Тиждень моди в Мілані триває. Нові колекції вже показали Prada, Bottega Veneta і Max Mara, попереду – Gucci, Giorgio Armani і Versace. Не втратила можливості ознайомитися з новими роботами улюблених брендів і американська зірка Дженніфер Лопес, яка продовжує приваблювати увагу.

@jlo

На вулицях Мілана артистка змінила звичний напів спортивний або підкреслено гламурний стиль на образи стримані і мінімалістичні, однак і тут вони не залишилися без несподіваних деталей. Ними стали капелюхи. Так, під час денної прогулянки Лопес ховала очі під головним убором з високою тулією палевого відтінку, що підібрала до образу в цій же кольоровій гамі з колекції Sally LaPointe весна-літо 2020. У руках у Дженніфер була улюблена сумка Hermes, ціна якої перевищує 25 000 доларів.

Реклама
Дженніфер Лопес у Мілані

Увечері співачка з'явилася в більш виразному образі: шкіряному плащі рудого відтінку, до якого вдягнула капелюх у тон і жовті окуляри-маску, що додали образу драйву нульових.

Дженніфер Лопес у Мілані

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.