До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

7 образів Белли Хадід, натхнених стилем Одрі Хепберн

Беллу Хадід часто називають амбасадоркою моди 90-х — у гардеробі моделі безліч одягу саме із цієї модної декади. Однак не тільки образи з "Матриці" або кліпів золотої епохи MTV є в її шафі — одним із джерел натхнення для стилістів міс Хадід точно є Одрі Хепберн. Щонайменше сім разів убрання американської топмоделі перегукувалися з іконічними образами актриси.

Сучасна Голлі Голайтлі

Знаменита сукня Одрі Хепберн з фільму "Сніданок у Тіффані" стала зразком елегантності, проте модель Белла Хадід по-новому подивилася на неї — 2019 року на червоній доріжці Met Gala вона з’явилася в чорному щільно обтислому вбранні, яке доповнювали високі рукавички й ретро-укладка. Подібність могла б бути 100-відсотковою, якби не одне "але" — глибокі вирізи з боків, що оголювали стегна американської моделі.

Реклама
Кумедне личко

Романтична історія "Кумедне личко" вийшла на екрани 1957 року, а яскраво-червона сукня Одрі Хепберн, яку створив Юбер Жіванші, увійшла в історію кінематографа. Белла Хадід також любить червоний колір — на Каннському фестивалі в сукні Dior від неї не можна було відвернути погляду.

Тренч на всі часи

Десятиліття минають, а бежевий тренч не втрачає актуальності. Засвідчують це й світлини Одрі Хепберн, і стритстайл-знімки Белли Хадід. Обидві зірки віддають перевагу силуету із заходом і туго затягненій талії.

З піни морської

Белла Хадід — одна з улюблениць італійської дизайнерки Альберти Ферретті, яка запросила модель закрити шоу сезону осінь-зима 2019/2020. На подіум Хадід вийшла в струмливій сукні з ліфом, декорованим великими кристалами. Шанувальники Одрі Хепберн миттєво провели паралелі з образом уже їхньої улюблениці на кінопремії "Оскар" у 1975 році.

Білий тон

Елегантність і самодостатність білого кольору підтверджують світлини цих двох жінок з різних епох. Їхні повсякденні образи, лаконічні й акуратні, укотре засвідчують — принцип "менше означає ліпше" ще нікого ніколи не підводив.

Точний крій

Ідеально скроєний жакет доречний завжди. Тільки в середині ХХ століття його носили з такою ж ідеальною за кроєм і посадкою спідницею, а у ХХI спокійно комбінують зі спортивними велосипедками й зухвалим лаковим беретом.

Вихід принцеси

У 1965 році Одрі Хепберн з’явилася на премії "Оскар" у чарівній сатиновій сукні ніжно-рожевого відтінку, яка відразу спливає в пам’яті під час перегляду світлин Белли Хадід з вечірки Dior після показу осінь-зима 2017/2018.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.