До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

4 образи Моніки Беллуччі на Венеційському кінофестивалі

Італійська акторка Моніка Беллуччі у бездоганній формі. Після розлучення з колишнім чоловіком Венсаном Касселем акторка почала сяяти ще яскравіше. Так, 30 серпня Моніка прибула до Венеції на острів Лідо, щоб відвідати фотокол і спецпоказ кінострічки "Незворотність" французького режисера Гаспара Ное. У цьому драматичному фільмі акторка виконала одну з головних ролей в парі з ексчоловіком. За кілька днів в Італії Беллуччі продемонструвала 4 модні образи, кожен з яких заслуговує на окрему увагу.

Моніка Беллуччі в Dolce & Gabbana

Перший образ Моніка Беллуччі показала під час прибуття на острів Лідо, на пристані. Акторка одягнула чорну шифонову довгу сукню Christian Dior з круїзної колекції 2020 і туфлі Christian Louboutin. Для повсякденних прогулянок італійською провінцією вона вибрала багаторівневу сукню Dolce & Gabbana з фірмовим принтом Majolica.

Реклама
Моніка Беллуччі в Christian Dior
Моніка Беллуччі в Dolce & Gabbana

На червоній доріжці 76-го Венеційського кінофестивалю у Беллуччі були два ефектні виходи. На фотокол стрічки "Незворотність" акторка вибрала total-black образ: шовковий брючний костюм, напів прозору блузку і босоніжки в тон до образу. Але головний вихід акторки ще був попереду, коли Моніка вдягнула червону мереживну сукню довжиною до підлоги з довгим шлейфом Dolce & Gabbana і затьмарила всіх присутніх на червоній килимовій доріжці.

Моніка Беллуччі в Dolce & Gabbana
Моніка Беллуччі в Dolce & Gabbana
Моніка Беллуччі

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.