До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Три уроки стилю Блейк Лайвлі

Їй нема чого заздрити Серені Ван Дер Вудсен, персонажці, яку вона зіграла в культовому серіалі 2000-х "Пліткарка", тому що стиль БлейкЛайвлі, яка 25 серпня святкує день народження, у реальному житті не менш цікавий та модний. Від брючних костюмів, які вона вважає основним елементом гардероба, до сліпучих кольорів і монохрому — у актриси є достатньо актуальних речей. Сьогодні ми показуємо три модні прийоми БлейкЛайвлі, з якими можна відтворити її стиль.

Брючні костюми

Який вигляд має бізнесвумен у 2023 році? Для цього достатньо подивитися на стиль Блейк Лайвлі. Акторка уособлює сучасну впливову жінку і робить це, зокрема, завдяки одягу. Приклад — помаранчевий брючний костюм, у якому можна легко уявити Саманту Джонс у серіалі "Секс і місто" 1990-х. Для вечірніх заходів Блейк вибирає елегантні костюми у стриманіших кольорах, як-от синій, який вона поєднала із шовковою блузою і атласними човниками.

Реклама

Яскраві кольори

Головний девіз Блейк — не боятися ефектних кольорів у своєму гардеробі. Незалежно від того, одягнена вона у вільне пальто чи вузьку мінісукню, Блейк Лайвлі вибирає яскраві барви. Наприклад, для походу на день народження Джіджі Гадід актриса вбралась у приталене плаття відтінку фуксії Sergio Hudson, до якого додала червоний клатч у тон туфлям.

Монохромні образи

Деякі зірки, як-от Вікторія Бекхем, роблять ставку на колорблок, а тим часом Блейк Лайвлі дотримується тренду на монохромні образи. Льодовиковий блакитний, смарагдово-зелений чи пісочно-бежевий — для 36-річної актриси однотонне вбрання є синонімом елегантності.

За матеріалами vogue.fr

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.