До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Два нові образи Розі Гантінгтон-Вайтлі в Парижі

Незважаючи на те, що цього сезону ми не бачили Розі Гантінгтон-Вайтлі в перших рядах показів Тижня високої моди, зірка все одно привернула увагу папараці своїми стильними образами у французькій столиці. Британська актриса та модель продемонструвала два нові виходи, які хочеться повторити.

Реклама

Для свого першого образу Розі вибрала монохромне чорне вбрання, що складалося з обʼємної куртки-блейзера та легінсівWardrobe.NYC. Вона додала до виходу рукавиці PhoebePhilo, невелику сумку Valentino, ювелірні вироби Tiffany & Co., окуляри SaintLaurent та найважливішу деталь — ботильйониBalenciaga.

За кілька годин Розі Гантінгтон-Вайтлі знову побачили на вулицях столиці, але вже в іншому образі, майже повністю від Фібі Файло: прямі штани, коротка шкіряна куртка-бомбер із вбудованим шарфом, чорна сумка й черевики з квадратним мисом. Щодо ювелірних прикрас — вона вибрала Tiffany & Co. і JessicaMcCormack.

Серед списку зимових бажань чорні черевики знаходяться у перших рядках. Незалежно від того, чи вибрали ви модель із загостреним або квадратним носком, вони залишаються однією з найважливіших основ, які мають бути у вашому гардеробі.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.