До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

10 стильних зимових образів Дебори Рози

За Instagram-акаунтом фешн-консультантки й блогерки з Португалії стежить майже пів мільйона підписників з усього світу. Стиль Дебори Рози привабливий — у її образах комфорт і практичність органічно сплітаються з актуальними фасонами й трендовими кольорами. Vogue.ua зібрав 10 найкращих образів it-girl для натхнення на нові стилістичні експерименти цієї зими.

Основу зимового гардероба Дебори складають базові речі приглушених відтінків: вовняні джемпери палітри nude, светри з високим горлом відтінків шоколаду, в’язані кардигани, трикотажні жилетки й вовняні пальта довжини максі. Головною must-have позицією серед предметів верхнього одягу можна вважати дублянку — із замші й крою oversize, яка добре пасуватиме як до джинсів з необробленим краєм, так і до лляних штанів-палацо. Радимо також звернути увагу на приталені вовняні максісукні з акцентом на талії, як в Instagram-інфлюенсерки, — такий фасон чуттєво передає всю природу жіночої сексуальності.

Реклама

Особливої уваги Дебора надає аксесуарам — протисонцеві окуляри у вінтажному стилі вже міцно асоціюються зі стилістичними трюками цієї it-girl. Що стосується сумок, то Роза робить ставку на timeless моделі: у її гардеробі можна побачити класичну твідову сумку Chanel, а також pillow bag від Lanvin з м’якої шкіри. У виборі взуття головне слово Дебора залишає за практичністю — чи то трендові козаки, чи то ботильйони з квадратним носком або вічно модні кеди.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.