До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

10 стильних образів для літньої спеки за версією знаменитостей

По мірі того, як літня спека продовжується, ви можете почати відчувати себе обмеженими у виборі вбрання. Утім найвпливовіші модниці сучасності мають безліч стильних порад, які допоможуть виглядати ефектно та комфортно. Vogue.ua зібрав 10 образів, готових до спеки, які відстоюють IT-girls нової ери.

Легкий комплект

Носіння легкого комплекту, що складається з двох предметів, – це ефективний спосіб витримати спеку. Дженні Кім з гурту Blackpink продемонструвала це під час туру по Японії, обравши стильний білий комплект від гучного нью-йоркського лейблу Area.

Реклама

No pants? No problem!

Коли показники на стовпчику термометру зашкалюють, обирайте найкоротші шорти. Кендалл Дженнер швидко опанувала цей образ – великий блейзер The Row збереже баланс. Додайте бейсболку, і все готово.

"Голі" сукні

У 2022 році напівпрозорі сукні були на піку популярності. Цього року "голі" фасони залишаються домінуючими – і ця тенденція є інклюзивною. Зіркою, яка очолює цей образ, є Ріанна, яка не боїться носити сміливі та ефектні ансамблі.

Джорти для всіх

Цього літа It-girls одержимі джинсовими шортами – вони ж джорти. Улюблений фасон знаменитостей, — це моделі А-силуету або бермуди. Ключ до створення такого образу — поєднання мішкуватих джортів з більш вузьким верхом, як-от щільні топи-бандо, як у Гейлі Бібер.

Сукні-бандо

Щоб побороти спеку, варто зробити ставку на сукню без бретелей, яка підкреслить декольте. Вибирайте дизайни з м’якого трикотажу або лайкри, що гарантують сексуальність і повітропроникність. Черпайте натхнення в образах Паломи Ельсессер і вибирайте яскраві барвисті варіанти.

Total black

Забудьте про те, що влітку чорний колір заборонений. Щоб зберегти прохолоду, вибирайте легкі матеріали, як-от шовк і льон, у плавних силуетах, бажано з вирізами.

Джинси і яскравий топ

Джинси та шикарний топ підходять для більшості подій, але обидва предмети слід вибирати обережно. Черпайте натхнення від Альви Клер, яка без зусиль поєднує свої сині джинси вільного крою з вишуканим топом Grete Henriette, прикрашеним бісером. Уся справа в контрасті.

Біла літня сукня

Білий — оптимальний колір для боротьби зі спекою, особливо у вигляді вільної сукні. Біла бавовняна модель Кайлі Дженнер з асиметричним низом – ідеальний спосіб зберігати прохолоду.

Легкі штани

Ніщо так не створює гарний настрій, як пара ефектних штанів. Незалежно від того, чи вибираєте ви принти в стилі ретро чи яскраві кольори та текстури, як-от вінтажну версію Dolce & Gabbana у райдужну смужку, як у ЕмРати, з замші та шкіри в стилі печворк, вечірні штани гарантовано піднімуть настрій.

Маленька чорна сукня

Маленька чорна сукня сягає своїм корінням у культові дизайни Коко Шанель 1920-х років. Навіть сьогодні такі дівчата, як Лілі-Роуз, все ще віддають перевагу класичним моделям бренду. Це може здатися не очевидним вибором, але коротка, кокетлива версія, як у акторки, ідеально спрацювала в Каннах.

За матеріалами vogue.co.uk.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.