До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

10 ошатних топів, як у Кеті Голмс

29 січня в центрі Манхеттена, у стінах Музею американського мистецтва Вітні, відбулася щорічна художня вечірка. Світську подію відвідали багато зірок, серед яких на особливу увагу заслуговує Кеті Голмс, яка продемонструвала бездоганне почуття стилю. Кеті відмовилася від традиційної бальної сукні на користь невимушеного, але водночас елегантного образу. Голмс одягнула ошатний топ з відкритими плечима і чорні вузькі штани Carolina Herrera. До рук Кеті взяла сумку Tod's, а на ноги взула атласні мюлі з бантом Giuseppe Zanotti. Завершили ансамбль вінтажні сережки з оніксу Turner & Tatler.

Кеті Голмс у Carolina Herrera

Кеті Голмс на власному прикладі показала, як скласти ошатний і стильний образ з вечірнім топом замість сукні. Напередодні Дня святого Валентина цей прийом є особливо актуальним. Vogue.ua надихнувся образом акторки і зібрав 10 ошатних топів для романтичного вечора або галасливої вечірки.

Реклама

<b>10 нарядных топов</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.