До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

10 найкращих літніх образів Моллі-Мей Гейг

За Instagram-акаунтом 22-річної моделі й телезірки, що брала участь у зніманні тв-шоу "Острів кохання" і телевізійного мінісеріалу The Boxer & The Ballroom Dancer, стежать майже шість мільйонів підписників. Гардероб британської зірки містить актуальні позиції, а її особливими літніми must have вважаються сукні, виготовлені в техніці кроше, однотонні блузи, джинси із заходом і колекція яскравих мінісумок. Vogue.ua зібрав 10 найкращих літніх образів Моллі-Мей Гейг.

Цього літа інфлюенсерка особливо вподобала асиметричні речі: сукні, топи й сорочки на одне плече або з деталями різної довжини Гейг римує із сумками з рафії та плетеної шкіри, а також босоніжками з ремінцями й класичними лодочками. У такому образі головний акцент на аксесуарах — ансамблях браслетів і сетах каблучок з яскравим камінням.

Реклама

Для своїх повсякденних образів модель часто вибирає завжди модний дует джинсів і однотонного верху, чи то трикотажний топ, чи то бавовняна сорочка. Найчастіше своє вбрання Моллі-Мей доповнює сумками-багетами й кросівками на масивній підошві. А для недавнього святкування свого дня народження it-girl вибрала яскравий синьо-бордовий жакет Bottega Veneta з весняно-літньої колекції 2021.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.