До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

10 літніх образів модниці Софії Коельйо

Софія Коельйо — відома стилістка й фешн-блогерка, за якою стежить майже 400 тисяч шанувальників в Instagram. Софія справжня експертка в галузі базового гардероба. Дівчина вміло комбінує стриману кольорову палітру, прості силуети й надмодні деталі. У неї на сторінці можна знайти десятки способів, як носити білі футболки, лляні штани й жакети маскулінного крою. Сьогодні Vogue.ua зазирнув до неї в акаунт і показав, як скласти капсульний літній гардероб, використовуючи практичні базові речі.

брючный костюм 2020Софія Коельйо

Софія Коельйо вважає, що не обов’язково купувати в новому сезоні речі всіх відтінків і фасонів, щоб мати стильний вигляд. Досить придбати білу сорочку вільного крою, вкорочений топ, штани розслабленого силуету, жакет чоловічого крою й бермуди. Робити ставку ліпше на позачасові класичні відтінки й природну колірну гаму. Щоб додати модних акцентів образам, модниця пропонує надіти ефектні аксесуари у вигляді масивних ланцюгів або багатоярусних кольє, а також обов’язково купити в’єтнамки на підборах, сандалі на липучках, родом з дитинства, і мюлі з акцентом на великий палець. Цього арсеналу буде досить, щоб скласти актуальні літні ансамблі. Ось кілька прикладів модних образів Софії Коельйо.

Реклама

<b>софия коэльо образы</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.