До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Блиск металу: два нові образи Каї Гербер

Кая Гербер – відома модниця. Дівчина часто вибирає шкіряні жакети в стилі 1990-х, об'ємні піджаки в клітинку і джинси, але цього разу Кая продемонструвала абсолютно нові для її стилістики образи. Гербер з'явилася на вулицях Нью-Йорка в брючному костюмі незвичного крою з колекції Alexander McQueen весна-літо 2020. Його "родзинкою" став геометричний виріз на спинці сірого жакета з благородним блиском, а заключним акцентом – мюлі, прикрашені тисненням під пітона.

Кая Гербер

На цьому модні експерименти Гербер не закінчилися. Увечері Кая перевдягнулася в металізовану сукню з глибоким вирізом з її нової колекції, створеної в колаборації з Jimmy Choo. Дівчина доповнила вбрання чорними босоніжками на низькій підошві. Новий образ був присвячений запуску капсульної колекції Jimmy Choo AND KAIA. Відомо, що 15% від продажів капсули спрямують благодійній організації "Дитяча науково-дослідницька лікарня Св. Юди", якій допомагає модель.

Реклама
Кая Гербер
Кая Гербер
Кая Гербер

Vogue.ua зібрав 10 речей з металічним блиском у стилі Каї Гербер.

<b>Кайя предметка</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.