До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

П'ятірка найяскравіших нарядів на Critics' Choice Awards 2018

11 січня відбулася 23-а церемонія Critics' Choice Awards 2018, на якій, як і на "Золотому глобусі", були відзначені найкращі кінофільми та серіали року. Відмінність, яка моментально кинулася в очі, переховувалася у вбранні актрис, які відвідали захід. Траур по сексуальних переслідуваннях вони змінили на яскраві ефектні наряди. Vogue UA обрав п'ятірку найкращих образів церемонії.

Головною зіркою червоної доріжки церемонії стала Анджеліна Джолі. Актриса вибрала білосніжну сукню-бюстьє з пір'ям Ralph & Russo, туфлі Stuart Weitzman та прикраси Neil Lane jewelry. Це один з тих рідкісних виходів Джолі в білому кольорі, зазвичай її вбрання має більш стриману гамму.

Реклама
Анджелина Джоли в Ralph & Russo
Анджелина Джоли в Ralph & Russo

Ляльково-рожевий колір, присипаний дорогоцінними кристалами – Ніколь Кідман обрала для премії Critics' Choice Awards довгу сукню Valentino, декоровану воланами. Компанію їй склали туфлі Rene Caovilla та прикраси Fred Leighton jewelry.

Николь Кидман в Valentino
Николь Кидман в Valentino

Сяюче плаття з глибоким V-подібним вирізом Prada і туфлі Gianvito Rossi – "чудо-жінка" Галь Гадот знає, як справити грандіозне враження, навіть без діамантів великого калібру.

Галь Гадот в Prada

Червона сукня до підлоги без рукавів Prada, туфлі Christian Louboutin і справляюче враження кольє Niwaka jewelry – актрису Олівію Манн також можна назвати однією з головних зірок червоної доріжки Critics' Choice Awards. ​

Оливия Манн в Prada
Оливия Манн в Prada

Марго Робі прийшла на церемонію в монохромній полосатій сукні Chanel з оголеними плечами і щедро декорованим поясом та в мінімалістичних блискучих босоніжках Jimmy Choo.

Марго Роби в Chanel

Читайте також:

Знаменитости на церемонии "Золотой глобус 2018": инстаграм-отчет​

"Золотой глобус": самые яркие моменты за всю историю церемонии​

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.