До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 наймодніших моментів церемонії Оскар 2018

Від тапочок з овчини у Тіффані Хадіш до банта на платті Ніколь Кідман – Vogue.ua вибирає найяскравіші fashion-моменти 90-ї церемонії нагородження головної кінопремії року.

Ріта Морено

Поки більшість актрис ламали голову над вибором наряду для церемонії "Оскар" 2018, легенда Голлівуду, 86-річна Ріта Морено пішла шляхом модного ресайклінгу. Для червоної доріжки вона вибрала те ж вбрання, що і в 1962 році, коли була номінована в категорії "Краща актриса другого плану" за роль у фільмі "Вестсайдська історія". Трохи модифікований топ, Рита Морено доводить, що відкрите декольте в 80 виглядає не менш елегантно, ніж в 30.

Реклама
Рита Морено, Оскар 2018Ріта Морено, Оскар 2018
Рита Морено, Оскар 1962Ріта Морено, Оскар 1962
Марго Роббі

Марго Роббі, номінована цього року за роль у фільмі "Я, Тоня" точно можна занести до ТОП переліку "Найкращі сукні з червоної доріжки". Молочну сукню Chanel Couture актрисі допомогла обрати стиліст Кетті Янг серед Rodarte, Versace і Chanel.

Марго Робби, Оскар 2018Марго Роббі в Chanel Couture, Оскар 2018

Образ доповнили витончені босоніжки і діамантові сережки, але всю увагу привернули спущені на плечах бретельки. Відразу після урочистого проходу біля театру "Долбі" актриса помітила, що одна з бретелей починає відриватися. Замість того, щоб чекати стиліста, вона попросила нитку і голку й сама виправила ситуацію.

<b>Марго Робби платье оскар</b>

Аньєс Варда

Найстарша номінантка в історії "Оскара" – 89-річна французька режисер Аньєс Варда. У цьому році вона змагалася в категорії "Найкращий документальний фільм" за картину "Обличчя, села", яка розповідає про життя загадкового художника-фотографа, чиї роботи з'являються по всьому світу, часто нелегально. Для червоної доріжки режисер вибрала total-look від Gucci, халат і вільні штани зробили образ одночасно невимушеним і дуже актуальним.

Варда Аньес, Оскар 2018Варда Аньєс в Gucci, Оскар 2018
Ніколь Кідман

У номінації "Найбільш обговорюване вбрання церемонії Оскар 2018", якби така існувала, однозначно перемогла б Ніколь Кідман. Кобальтово-синя сукня Armani Prive з гігантським бантом, доповнена розкішними прикрасами з ідеально рівним волоссям – вже стала новим надбанням соцмереж.

Николь Кидман в Armani Prive, Оскар 2018Ніколь Кідман в Armani Prive, Оскар 2018

Користувачі Twitter кажуть, що актриса вибрала бант, тому що вона головний подарунок індустрії і жартують, що в ньому неможливо сидіти, але зручно ховати руки, щоб дивно не аплодувати (актрисі все ще пригадують торішній мем). Погодитися точно можна з одним – чудова актриса і відмінний вибір.

Николь Кидман хлопает на Оскаре
Тіффані Хадіш

Комедійна актриса Тіффані Хадіш – модний герой вечора. Для оголошення переможців в номінаціях "Кращий короткометражний фільм" і "Найкращий короткометражний ігровий фільм" Тіффані вийшла на сцену в капцях UGG (бо скільки ж можна страждати на шпильках). Увага також привернула зміна сукні: по червоній доріжці Тіффані йшла в чорно-золотому традиційному вбранні, а на сцені з'явилася в білому Alexander McQueen за $ 4000. Особливо уважні глядачі точно впізнали це плаття – в ньому комік вже з'являлася на шоу Saturday Night Live, а також на прем'єрі фільму "Ульотні дівчата". "Вбрання коштує більше, ніж моя іпотека. Буду вдягати його неодноразово", – жартує актриса.

Тиффани Хадиш и Майя РудолфТіффані Хадіш і Майя Рудолф, Оскар 2018

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.