До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Клер Вейт Келлер, Демна Гвасалія та інші переможці The Fashion Awards 2018

Вчора ввечері в Лондоні відбулася щорічна церемонія вручення премій The Fashion Awards. Брендом року за версією Британської модної ради (BFC) став Gucci, дизайнерами року названі Клер Вейт Келлер для Givenchy в номінації "Жіночий одяг" (премію дизайнерові вручила Меган Маркл) і Крейг Грін для Craig Green (в номінації "Чоловічий одяг"). Молоді таланти також отримали заповітні статуетки. Річард Квінн (Richard Quinn) за дизайн жіночого одягу та Самуель Росс (A-Cold-Wall*) за чоловічий.

Клер Вейт Келлер і Роузі Гантінгтон-Вайтлі в Givenchy

Міжнародним дизайнером року став П'єрпаоло Піччолі (головний креативний директор Valentino), а Демна Гвасалія – найкращим дизайнером аксесуарів, але не для свого бренду, а для Balenciaga. Кайя Гербер очікувано стала моделлю року. Премія Swarovski за позитивні зміни пішла до Вів'єн Вествуд. У категорії Urban Luxe переміг Вірджіл Абло (Off-White), а креативний директор Dior Homme, Кім Джонс, став першим володарем премії "Новатор року". Нагорода за видатні досягнення дісталася Міуччі Праді, а премії імені Ізабелли Блоу забрали фото-дует Мерт і Маркус.

Кайя Гербер – модель року (The Fashion Awards 2018)

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.