До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Журавель у небі: капсульна колекція BEVZA

Український бренд BEVZA презентував три зимових светри з зображеннями журавля у небі, пшеничного поля та червоної хати у Карпатах.

Натхненням колекції послугували фото, зроблені Степаном Лісовським під час літньої подорожі з Надією Шаповал. Саме під час цієї поїздки вони зняли кампейн керамічних аксесуарів Nadiia for BEVZA.

Реклама

"На створення цих светрів мене надихнули фото моїх друзів. Це не перший раз, коли ми працюємо разом. З Надією ми робили колаборацію у колекції весна-літо 2021, а Степан вже не перший рік знімає кампейни колекцій BEVZA", — говорить Світлана Бевза.

Фото з журавлем було зроблено Степаном посеред поля під час подорожі-дослідження Україною, а фото червоної хатинки Надія зробила випадково біля селища Буковець, Івано-Франківська області, подорожуючи Карпатами.

"Під час подорожі нами керувала мета спробувати відобразити особливості української території: природу, тварин. Моїм завданням було знайти візуальну мову, яка максимально розкрила би тему України. Проект "TRYP" був першим кроком до цього. Ми продовжимо це робити, і сподіваюся, незабаром поділимося другою частиною нашої подорожі", — говорить Степан.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.