До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ювілейна рекламна кампанія Max Mara з нагоди 70-річчя

Італійський модний Дім Max Mara представив рекламну кампанію з нагоди 70-річного ювілею, у якій зібрав одних з найяскравіших топмоделей сучасності — від Адут Акеч до Малгоші Бели.

Max Mara осінь-зима 2021/22

Дівчата позують легендарному Стівену Мейзелові на лаконічному сірому тлі, завдяки чому можна детально розглянути всю різноманітність фактур і відтінків нової осінньої колекції бренду. За стилізацію кампейну відповідала не менш легендарна Карін Ройтфельд, яка вибрала для знімання як ідеально скроєний верхній одяг, що став уже синонімом Max Mara, так і повсякденніші речі — в’язані кардигани, стьобані жилетки й об’ємні светри з вишитою цифрою 1951.

Реклама
Max Mara осінь-зима 2021/22
Max Mara осінь-зима 2021/22

Попри первинну стриманість, якщо уважніше глянути, стають помітні й дещо бунтівницькі нотки колекції — картаті спідниці в складку на британський манір, леопардові спідниці, високі розрізи й багатошаровість. Творець колекції, дизайнер Ян Гріффітс, розповідає, що під час роботи він багато часу провів в англійському селі, а на його мудборді центральне місце займали світлини королеви Єлизавети II під час кінних прогулянок і британської аристократки й моделі Стелли Теннант. Саму колекцію він присвятив почуттю свободи, яке так потрібно кожному з нас.

Max Mara осінь-зима 2021/22
Max Mara осінь-зима 2021/22

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.