До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Яскраві акценти: колекція RITO весна-літо 2019

Український бренд дизайнерського трикотажу RITO представив колекцію сезону весна-літо 2019.

Натхненні контрастною естетикою 1970-х років, дизайнери RITO відтворили її сучасну інтерпретацію у трикотажі. М'які хвилясті силуети і оригінальні жакарди – акценти весняно-літньої колекції бренду.

Реклама

Затишні штанні костюми, жіночні сукні і джемпери – виконані як у соковитих кольорах, таких як лайм і червоний, так і у спокійних тонах: лавандовому, сірому, смарагдовому, блакитному. Особливе місце в колекції займають різноманітні кардигани – must-have міського гардероба сучасної жінки. Ефект повітряної марлі надає трикотажним сукням і джемперам легкий настрій відпочинку і подорожей.

Унікальною особливістю колекції є те, що вона створена у вигляді універсальних комплектів. Наприклад, кардиган, штани і джемпер з аналогічними принтами можна обіграти як костюм, при цьому кожна річ є самостійною одиницею колекції.

<b>RITO весна-лето 2019</b>

Багато образів весняно-літньої колекції RITO доповнені ностальгічним аксесуаром – сітчастою сумкою-торбою, створеною у різних розмірах і кольорах. Сумка не тільки є модним акцентом, але і підтримує соціальну спрямованість бренду RITO на екологічність.

<b>рито весна 2019</b>

Стиль: Alisa Nikolenko

Фото: Konstantin Gayduk

Представлена нова колекція в фірмових бутіках RITO:

  • Україна, Київ, вул. Ігорівська, 5, тел.: +380 444252500
  • Україна, Київ, вул. Лисенка, 1, тел.: +38044 2787140
  • Литва, Вільнюс, вул. Басанавічус, 16 тел.: +37062600055 (www.facebook.com/rito.lt/)

Сайт:rito.ua

Facebook: www.facebook.com/DMRITO

Instagram:www.instagram.com/rito_knits/

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.