До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Вокзальна романтика: Jean Gritsfeldt весна-літо 2019

Київський залізничний вокзал вперше став модним подіумом. Дизайнер Жан Гріцфельдт показав тут свою колекцію, яка називається Electro Gipsy.

Jean Gritsfeldt весна-літо 2019
"Тільки у вагоні поїзда люди за добу можуть розповісти історію свого життя абсолютно незнайомій людині, якої більше ніколи не побачать. У моделях одягу я хотів передати цей настрій: очікування дороги і зустрічі, прагнення долати відстані, постійний рух вперед", – розповідає Гріцфельдт.
Жан Гріцфельдт на даху потяга
Jean Gritsfeldt весна-літо 2019
Jean Gritsfeldt весна-літо 2019
Гостей показу вітав циганський ансамбль

У своїй колекції дизайнер спробував знайти точку між минулим і майбутнім, точку, з якої у багатьох, як з вокзалу, починається новий шлях. З одного боку частина образів натхненна ретро-естетикою: розтягнуті кардигани, трикотажні штани і жакети з чужого плеча, а з іншого – футуристичні комплекти з металізованої шкіри, тренчі з вінілу і люрекс.

Реклама

<b>JeanGritsfeldt_Vokzal</b>

Не забув Гріцфельдт пожонглювати і з вокзальною естетикою. Шовкові сукні прикрашали принти у вигляді марок, сережки були у вигляді зігнутих ложок, а мереживні сорочки нагадували про фіранки з українських поїздів.

<b>JeanGritsfeldt_2</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.