До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue UA представляє новий номер: січень 2020

Січневий номер Vogue UA – перший не лише у новому році, але й у новому десятиріччі.

Під час останнього Паризького тижня моди головні редактори усіх світових видань Vogue зібралися, щоб визначити стратегічні напрямки розвитку журналу. На цій зустрічі народилася ідея спільного виносу на обкладинці першого номера нової декади — Vogue Values. Його зміст на обкладинках перших номерів Vogue 2020 у світі розкривають цінності, найбільш актуальні для кожної з країн. Команда українського Vogue обрала різноманіття, усвідомлене споживання і соціальну справедливість.

На обкладинці: пуховик, нейлон, наповнювач з переробленого пластика й устричних мушель, Ienki Ienki

Під обкладинкою цього номера — наша планета у всьому її різноманітті: незаймані місця Австралії, що стали тлом для cover story; екосистема Серенгеті у Танзанії з висоти польоту на повітряній кулі; мальовничі паркові зони Парижа, де розгортається вишукана fashion-казка. У січневому номері ми представляємо як знані, так і поки що маловідомі бренди, які обрали шлях сталого розвитку, і досліджуємо, як тема sustainability визначає сучасну художню практику. Ми розповідаємо про те, як прикраси дизайнера Валерії Гуземи рятують дитячі життя і чим кожен з нас може допомогти вихованцям інтернатів.
Крім того, британська дизайнерка Супрія Леле презентує колекцію чуттєвого вбрання, створеного за мотивами індійських сарі, засновниця українського бренда Sleeper Катя Зубарєва говорить про те, що стоїть за його успіхом, а фешн-декораторка №1 у світі Шона Хіт ділиться подробицями багаторічної колаборації з Тімом Уолкером.

Перший номер року виходить з додатком Beauty. У ньому — засоби для святкового макіяжу з різдвяних колекцій і зимові процедури для тіла, прогнози метрів парфумерії на найближчі десять років і все про медичний чекап, авторська спроба розібратися у популярності Human Design і б’юті-гороскоп. А у головній історії — розповідь моделі, фітнес-активістки, інстаграм-інфлюенсерки Стефані Гурзанськи про шлях до ідеальної фігури.

Реклама

Над обкладинкою працювали:

Фото: Derek Henderson.

Стиль: Vanessa Coyle.

Зачіска та макїяж: Sophie Roberts @The Artist Group.

Асистент стиліста: Teanne Vickers.

Колаж: Cynthia Swanson.

Модель: Abby Champion @Next Management

Над обкладинкою додатка Beauty працювали:

Фото: Greg Lotus.

Стиль: Danny Santiago @Artist Management.

Зачіски: Elsa Canedo.

Макіяж: Pablo Rivera @Artist Management з використанням Dior, Pat McGrath, Bumble and bumble.

Ретуш: Lara Chrome.

Асистент стиліста: Sindia Perez.

Модель: Stefanie Gurzanski

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.