До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue UA представляє новий номер: вересень 2019

Заголовні теми вересневого номера – Київ і його жителі, їхній стиль життя і стиль вбрання. Свої бачення міста продемонстрували як західні фотографи, так і українські автори і у них не багато спільного з глянцевими поштовими листівками.

Vogue UA, вересень 2019
На моделі: ВОВНЯНИЙ ЖАКЕТ, БЛУЗКА З НЕЙЛОНУ, ШКІРЯНА СПІДНИЦЯ, ВСЕ — LOUIS VUITTON


Серія фоторобіт про столичну Троєщину американця Стюарта Вайнкоффа недавно стала частиною виставки Troya Sleeping District у Нью-Йорку. Для номеру ми запросили фотографа виступити автором 50-сторінкової fashion-історії "Неспящие в Киеве" за участю топ-моделі Лулу Тенні дослідженні про спальні райони міста і його молодь. Учасників зйомки Вайнкофф шукав за допомогою стриткастингу і прагнув максимально правдивих сюжетів. Ще один великий фотопроєкт "После бала" зняв ізраїльський фотограф-документаліст Міхаль Челбін у стінах кількох шкіл столиці: його героями стали не моделі, а випускники навчальних закладів Києва та області.

Реклама
Digital-обкладинка Vogue UA, вересень 2019
Digital-обкладинка Vogue UA, вересень 2019

Спеціально для Vogue UA режисерка і письменниця Ірина Цілик поділилася своїм поглядом на рідне місто в гостросоціальному есе "Це місто чекає на мене". А колишня киянка Іванна Сахно, тепер найбільш затребувана українська акторка Голлівуду, в відвертому інтерв'ю розповіла не лише про свої модні вподобання, але і про громадянську позицію.

Fashion-імена родом з Києва давно не екзотика для світу. У вересневому номері ми говоримо про дивовижний проєкт на стику моди і прикладного мистецтва Gunya і молодий бренд Six., а про старт кар'єри, улюблені речі та ідеї для натхнення розповідають у два голоси сестри Постернак екскиянки і успішні фешн-фотографині, які підкорили Нью-Йорк.

Також у вересневому номері: традиційна підбірка модних осінніх трендів, прем'єри ювелірних колекцій і ароматів, новини дизайну і культури (в тому числі концерт бельгійського гурту Balthazar у Києві) і локації для незабутнього відпочинку.

Над обкладинками працювали:

Фото: STUART WINECOFF
Стиль: JULIE PELIPAS
Зачіска: JOHNNIE BILES @D+V MANAGEMENT
Макіяж: SANDRA COOKE @THE WALL GROUP
Продюсери: KATE GALYTSKA @RADIOAKTIVEFILM, MARINA
SANDUGEY-SHYSHKINA, EMIL SHKULSKIY @RADIOAKTIVEFILM
Асистенти фотографа: JESSE GOUVEIA, DIMA ROMAS
Асистенти стиліста: VENYA BRYKALIN, SVETA MANOUKYAN,
MARIA NIKOLAENKO, DARIA BIHUN

Ручний друк: CHRIS COOKE @RAPIDEYE
Ретушування: HEMPSTEAD MAY
Кастинг: MORGAN MAHER @ESTABLISHMENT,
SONYA KVASHA @BABY PROD
Модель: LULU TENNEY The Lions NY

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.