До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue UA представляє новий номер: квітень 2021

Квітневий номер Vogue UA присвячений мистецтву не просто жити в часи змін, а й успішно працювати — і водночас мати вишуканий вигляд.

Немає нічого простішого, ніж розфарбувати відтінками улюблених ласощів базовий гардероб або додати блиску до корпоративного дрес-коду, поєднавши стримані костюми зі взуттям у діамантовій крихті. Варіант для найсміливіших — змінити офісну уніформу на багатошарове вбрання або сукні-асамбляжі зі скандальними викотами й декольте. Дібрати гідні аксесуари до цієї краси в новому сезоні теж не важко: однаково пасуватимуть як апгрейд-версії культових сумок, так і пул окулярів з тонованими скельцями — модний тренд цієї весни.

Реклама
На обкладинці: атласний жакет, кашемірова водолазка, все — DIOR; сережки, жовте золото, перламутр, сережки, жовте золото, онікс, усе — VAN CLEEF & ARPELS

Крім того, у квітневому номері ми зібрали сузіря жінок, для яких мистецтво — і покликання, і спосіб життя. Матильда Фавє, директорка зі звязків з громадськістю Dior, відчиняє двері своїх особистих апартаментів і розкриває таємниці невимушеної гостинності. Зіркова візажистка Пет Макграт, яка зробила революцію у світі макіяжу, розповідає про креативність і власний бренд декоративної косметики. Віктуар де Кастеллан представляє свою надзвичайну ювелірну колекцію. Катя Вербер і далі розбудовує в Києві власну fashion-імперію. Фотографка й художниця Олена Ємчук досліджує категорії ідеалу у своїй новій книзі Mabel, Betty & Bette, нехтуючи всіма законами глянсової фотографії. А актриса Оксана Черкашина, яка знялася у фільмі "Погані дороги", міркує про емансипацію та її втілення на сцені й у кіно. Саме таким жінкам — "сильним, розумним, які знають що роблять і чого хочуть" — присвячена дебютна колекція Haute Couture весна-літо 2021, яку створив Кім Джонс, креативний директор жіночої лінії Fendi. У новому номері дизайнер розповідає про натхненників, а Кейт Мосс демонструє його вбрання.

Нарешті, для квітневого номера команда Vogue UA поспілкувалася з Дмитром Монатиком — напередодні свого 35-річчя попартист, якому вдалося зібрати стадіон на 60 тисяч глядачів, згадав про те, як ішов до популярності та поділився творчими задумами на майбутнє.

У beauty-додатку до номера представляємо есей про здоровя як новий культ, у якого є адепти, жертви і, звісно, жерці. Тут само — короткі курси щодо прощання з минулим і застосування акупунктури для підтримання краси, зіркового фарбування й імітації каліфорнійської засмаги. Вишенька на торті — зірка шоу Netflix і героїня обкладинки beauty-додатка Крістін Куїнн оповідає про свій шлях до американської мрії.

На обкладинці: сукня, розшита пірям, ATELIER ZUHRA; браслет, срібло, кристали, CAMILLA SERETTI

Над обкладинкою працювали:

Фото: NAGI SAKAI

Стиль: NATASHA ROYT

Зачіска: Pasquale Ferrante @The Wall Group

Макіяж: Ingeborg

Продюсер: Richard Polio @Defacto Inc.

Диджитал: Dallas Raines

Асистенти фотографа: Nathan Cluss, Carl Chisolm

Асистент стиліста: Natalie Gilhool

Кастинг: Max Märzinger для Julia Lange Casting

Модель: Ruth Bell @The Society Management

Над б’ юті-обкладинкою працювали:

Фото: EDWARD ANINARU

Стиль: CARLEE WALLACE

Зачіска: Tammy Yi @Exclusive Artists з використанням Oribe.

Макіяж: Elayna Bachman @Art Department

Продюсер: Emily Blair Marcus @Emily Blair Media

Сет-дизайн: Paige Marinelli

Диджитал: Antonio Villasana. Модель: Christine Quinn

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.