До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue UA презентує новий номер: квітень 2018

Vogue UA Квітень 2018Квітневий номер присвячений сильним, харизматичним, цілеспрямованим жінкам. Шарлотта Генсбур стала головною героїнею номера. "Саме на таких жінок, як вона, ми орієнтувалися, роблячи цей випуск, – розповідає Ольга Сушко, головний редактор Vogue UA. – Під час здачі ми слухали кавер Шарлотти на пісню Каньє Веста Runaway. Вона співає практично нечутно, дуже тихим, немов тремтливим голосом, але навколо цього голосу в повітрі ніби сама по собі згущується атмосфера богемного шику, жіночої сили, еротизму і героїчного зневаги до громадської думки.
Її сила – у внутрішній свободі, яка була у неї з дитинства, і в умінні визнавати помилки, робити висновки й іти далі". В об'єктиві датського фотографа Каспера Сейєрсена Шарлотта позує в топах Saint Laurent by Anthony Vaccarello, золотому жакеті Sies Marjan і вінтажних речах Alaïa і Mugler, разом з нею на майданчику її син – Бен.

Vogue UA April Digital Cover 2018

Vogue UA April Digital Cover 2018

Крім Шарлотти, нашими героїнями стали актриса Гелен Міррен, дизайнер Фібі Файло, стиліст Джованна Баталья Енгельберт і президент Одеського кінофестивалю Вікторія Тігіпко. Ми розібрали стиль літературної ікони XX століття Джоан Дідіон; простежили еволюцію ділового дрес-коду; проголосили новий тип елегантності, знявши сміливі запозичення з чоловічого гардероба в зйомці "Сильна стать". Куратор Саша Андрусик, засновниця музичного агентства "Ухо", розповіла про сучасну оперу – про головні тренди і про те, як слухати оперу і як підготуватися, наприклад, до складного багатогодинного оперного серіалу і не заснути під час концерту. Всілякі способи боротьби з безсонням – ритуали перед сном, б'юті-продукти, гаджети і мобільні додатки – досліджувала наш б'юті-редактор Альона Пономаренко в матеріалі "Вам і не снилося". Ще один лонгрід в розділі Beauty – досвід установки брекетів в 30 років без особливих на те показань. Виявляється, ідеальна усмішка – це ще і спосіб продовжити молодість.

Реклама
Vogue UA MAN Апрель 2018Vogue UA MAN Квітень 2018

Разом з квітневим номером виходить чоловічий додаток Vogue Man, його головним героєм став Рене Редзепі, шеф-кухар Noma, одного з кращих ресторанів світу, який знову відкрився в Копенгагені. Головні тенденції чоловічої моди сезону весна-літо 2018; особистий досвід проходження Ironman; нова колекція Botter та інтерв'ю з дизайнером марки, свіжим фіналістом премії LVMH Prize; найзатребуваніші чоловічі б'юті-процедури та інтерв'ю зі співпрезидентом Chopard, Карлом-Фрідріхом Шойфеле.

На обкладинці:

вельветова сукня, Saint Laurent by Anthony Vaccarello; замшеві човники, Jimmy Choo; колготки, FALKE; сережки з діамантами, каблучка з діамантами, всеMessika @Crystal Group Ukraine ; золотий браслет – власність Шарлотти

Фото: Casper Sejersen @Artistry London

Стиль: Omaima Salem @Cadence

Зачіска: Tomohiro Ohashi @Management+Artists

Макіяж: Min Kim @Airport Agency

Продюсер: Louise Mérat

Оператор: Barnaby Coote @D-Factory

Сет-дизайн: Jean-Michel Bartin @Streeters

Асистенти фотографа: Alfa Arouna, Peter Keyser

Асистенти стиліста: Mathilde Labuthie, Joseph Ecorchard, Anna Tarissan

Асистент перукаря: Masato Tsuchiya

Асистенти сет-дизайнера: Colombe Montias, Maxime Faure

Модель: Charlotte Gainsbourg

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.