До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Вишукана й позачасова зимова колекція харківського бренду Wonder

Харківський бренд Wonder представив зимову колекцію. До неї ввійшли знакові речі української марки: пуховики-кімоно, пальта-пуховики, стьобані спідниці, пальта-шуби та вбрання, в якому Wonderпропонує зустріти новорічну ніч.

Реклама

Wonder — харківський бренд одягу, який від початку повномасштабного вторгнення працює в трьох містах. У Києві й Харкові у Wonder для відвідувачів відкриті двері шоурумів, а в Коломиї функціонує релоковане виробництво бренду.

"Від початку повномасштабної війни ми не працювали лише в березні. У квітні вже почали процес релокації та поступово поверталися до життя. У травні Wonder випустив літній дроп, для осінньо-зимового сезону ми запропонували клієнтам ще два дропи, а до весни 2023 року готуємо повноцінну колекцію. З вірою в Україну й нашу неминучу перемогу, з надією на повернення додому, ми працюємо заради майбутнього", — говорять у Wonder.

Упродовж трьох років Wonder здобув популярність завдяки своїм знаковим сукням-кімоно. Відгукнувшись на вподобання своїх клієнток торік бренд адаптував форму кімоно в пуховики: довгу й коротку моделі. У 2022 році Wonder представили комплекти, до яких увійшли стьобані спідниці, куртки-худі та пуховики-кімоно.

Пальто-пуховик — класична модель, яка з року в рік з’являється в колекціях бренду. "Готуючись до цієї зими, як і всі українці, ми були в пошуках найтепліших рішень для наших дівчат. Саме тому в цьогорічній моделі поєднано три типи утеплювача, а ще додано можливість замовити маніжку. Так ми готуємося проживати найскладнішу зиму сучасної України не лише тепло, а й гарно", — розповідають у Wonder.

До зимового дропуWonder увійшла й така позачасова річ, як пальто. Саме цей предмет гардероба залишається знаковим для бренду й улюбленим для клієнтів Wonder упродовж років. Класичні двобортні, із заходом й утеплені пальта-шуби з альпаки, вовни та кашеміру — в асортименті харківської марки можна знайти різноманітні моделі для будь-яких випадків.

Окрім того, в зимовій колекції Wonder представлені стьобані спідниці, штани з екошкіри, трикотажні вироби. Матеріали й кольори підібрано в такий спосіб, щоб речі легко поєднувалися між собою.

"Попри ганебний російський терор мирних українських міст, ми не збираємося коритися ворогу та відмовлятися від новорічних свят", — коментують представники харківського бренду. Тож ошатні сукні, прозорі спідниці, смокінги та штани знайдуть у колекції Wonder ті, хто також збирається з усмішкою зустрічати прийдешній рік, попри будь-які перешкоди.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.