До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Виразна лаконічність: нова спільна колекція Marc O'Polo × Chevignon

Скандинавська універсальність поєднується з французькою легкістю в новій колекції від Marc O'Polo та Chevignon. Колаборація двох світових брендів представляє одяг преміум-класу на щодень — модний, зручний і виразний одночасно. Колекція синтезує найкраще від обох марок і пропонує найрізноманітніші елементи: від верхнього одягу до аксесуарів.

Реклама

Нова лінійка підкорює якісними й натуральними матеріалами, а також своєю лаконічністю. Бестселером колаборації став бомбер, виготовлений з високоякісного переробленого поліестеру — так, Marc O'Polo залишаються вірними своїй екологічній свідомості. Стьобані куртки, жилети й парки колекції виділяються декоративними деталями, відображаючи естетику Chevignon.

Абсолютною маст-хев-позицією цього сезону є трикотажні й бавовняні речі: у колекції вони представлені у вигляді м’яких джемперів і суконь, теплих жилеток і кардиганів, а також світшотів з принтами. Аксесуари, як-от панами та бейсболки, доповнюють стриманий франко-скандинавський образ.

Головні відтінки колекції — пастельні: пудрові межують з насиченими, хоча й стриманими, і передають настрій усієї колаборації тактильно. Бордовий, кремово-бежевий, глибокий синій, рожевий вдало підкреслюють скандинавську благородність і французьку свободу духа.

Колекціію Marc O'Polo × Chevignon вже можна придбати у фірмових магазинах Marc O'Polo, на сайті INTERTOP.UA та в мобільному застосунку.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.