До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Речі з історією: Victoria Beckham Resort 2019

Цього року Victoria Beckham святкує десятиліття бренду, в честь цієї події вся команда навіть переїхала в новий офіс в Західному Лондоні. Там вже щосили працюють над вересневим шоу, яке вперше за історію марки відбудеться в Лондоні. "Це схоже на початок, на абсолютно нову главу", – поділилася Вікторія Бекхем.

Victoria Beckham Resort 2019

Легкий жакет квадратного силуету з чорними шкіряними кишенями, акуратна спідниця-олівець, класичні сумки, високі чоботи з широкою халявою і на стійкому каблуці – "Це схоже на міцну базу, на основі якої кожна жінка вибудовуватиме свій гардероб", – пояснює круїзну колекцію дизайнер.

Реклама
Victoria Beckham Resort 2019

У колекції є також сукні з оголеною спиною, процитовані з сценічного гардероба Вікторії часів Spice Girls і фільму Spice World 1997 року. Крім того, дизайнер зробила реверанс в сторону всіх учасниць групи: змішала мілітарне забарвлення з ніжними сукнями, і це було схоже на вбрання "перчинкок" в фільмі. "У той час поки інші дівчата були в повній бойовій амуніції, я хиталася на високих підборах і в крихітному платті", – згадує про той час Вікторія.

Victoria Beckham Resort 2019
Victoria Beckham Resort 2019
Victoria Beckham Resort 2019
Victoria Beckham Resort 2019

Весь лукбук можна переглянути тут.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.