До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Річ дня: помаранчева сукня-каптан Taller Marmo

Promotion.

У період літньої спеки чи не найліпше вбрання — легка натуральна тканина, що майорітиме на вітрі, забезпечуючи комфорт і прохолоду. Крім лляних суконь і штанів з топами, пропонуємо цього сезону зробити ставку на практичний і зручний каптан, який обов'язково стане улюбленою річчю в літньому гардеробі. Шукати каптан довго не доведеться, адже в колекції італійського бренду Taller Marmo якраз є підхожий варіант — помаранчева сукня з ніжного крепу, що має широкі рукави й поділ, розшитий водоспадом довгих торочок.

Реклама
Taller Marmo

Засновники марки Яго Гойкоеча та Ріккардо Аудізіо, що стали фіналістами Міжнародної премії Woolmark Prize у 2016 році, визначають Taller Marmo як поєднання розкішного дизайну й майстерності з естетикою 1960 і 1970 років. Бренд, розташований у Мілані, використовує якісні тканини для створення декадентських суконь і каптанів у багатій колірній палітрі, що уособлюють стиль Софі Лорен, Діани Вріланд і Елізабет Тейлор.

Taller Marmo

Каптан — незамінна річ як на морському курорті, так і в міському житті. Його можна сміливо накинути поверх купальника й вирушити на пляж, або ж використовувати як повсякденний розслаблений образ на щодень. Найкращою парою до каптана стануть сандалі в богемному стилі, босоніжки з тонкими ремінцями або ковбойські черевики. Також удень можна додати сонцезахисні окуляри в масивній оправі.

Taller Marmo
Taller Marmo
Фото: Лілія Козлова

Модель: Ірина Агалецька

MUA: Таня Пось

Стиліст: Дарія Козак

Продюсер: Анастасія Рафаловська

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.