До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Український бренд Equal створив колекцію за лекалами світових кутюр'є

Український бренд Equal, який спеціалізується на продажу вінтажних речей, представив колекцію одягу, пошитого за вінтажними лекалами всесвітньо відомих кутюр'є. До лінійки увійшли моделі Schiaparelli, Chanel, Yves Saint Laurent, Christian Dior, Givenchy.

"Ідея прийшла, коли займалися пошуком вінтажу на іноземних аукціонах і часто натрапляли на лекала відомих дизайнерів, — кажуть в Equal. — Відомо, що до виникнення прет-а-порте, майже весь одяг леді шили собі під замовлення у відомих ательєристів або ж у дизайнерів за власними мірками. Тому Vogue (і не тільки) почав продавати викрійки відомих кутюр'є, щоб кожна жінка могла носити одяг їхнього дизайну. Чому б не повторити це сьогодні? Мода циклічна і моделі можна адаптувати".

Реклама

Мисливці за скарбами Equal у своєму дропі представили ряд моделей, лекала яких свого часу створили генії моди. Найстаріша викрійка колекції датується 91-м роком. Кольори використовували ті, які особливо полюбилися відомим дизайнерам. Так, у лінійку ввійшли:

  • укорочена рожева сукня з морськими деталями від Elsa Schiaparelli, 1954;
  • білі пляжні брюки-кльош Coco Chanel, 1930;
  • чорна сукня з акцентними плечима від Yves Saint Laurent, 1989;
  • сукня-сорочка з брендованими запонками Christian Dior, 1973;
  • сукня зі змінними комірцями Hubert de Givenchy, 1980;
  • кімоно Vogue.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.