До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ukrainian Fashion Week повертається в Київ: 55-й сезон відбудеться у вересні

Цієї осені Ukrainian Fashion Week повертається в Київ. Команда UFW прийняла рішення провести 55-й сезон SS25 з 1 по 4 вересня у рідній столиці.

Photo: Neo.Fashion Berlin
Photo: Neo.Fashion Berlin

Реклама

Останні чотири сезони Ukrainian Fashion Week були міжнародними й проводилися на подіумах міжнародних партнерів у Лондоні, Копенгагені, Лос-Анджелесі, Лісабоні та інших містах в рамках ініціативи "Support Ukrainian Fashion". Так, українські дизайнери об'єдналися й представили Україну світові, забезпечивши сталість розвитку української індустрії моди.

"Наша стійкість є свідченням сили індустрії моди, солідарності та незламності духу українських дизайнерів. Ми твердо переконані, що без креативності наших дизайнерів неможливо уявити сутність України. Наша місія — продемонструвати нашу творчу силу й українську стійкість світові. Тому ми прийняли рішення повернути Ukrainian Fashion Week у Київ, щоб підтримати індустрію моди в країні та надихнути не зупинятися творити. Попри ракетні обстріли, звуки повітряної тривоги та щоденні виклики, ми маємо створювати та розвиватися. А голос України продовжувати звучати", – говорить Ірина Данилевська, співзасновниця та CEO Ukrainian Fashion Week.

Ukrainian Fashion Week також продовжуватиме реалізацію формату International Seasons в рамках Ініціативи "Support Ukrainian Fashion", завдяки якій українські дизайнери представлять колекції у Берліні, Копенгагені, Будапешті та інших європейських модних столицях цього сезону.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.