КУПИТИ КВИТКИ

У Fairmont Grand Hotel Kyiv пройде 4-й благодійний Charity Garage Sale

Fairmont Grand Hotel Kyiv запрошує на 4-й благодійний Charity Garage Sale, який пройде 26 серпня з 12.00 до 17.00. На благодійному розпродажі можна буде придбати одяг, взуття, прикраси та аксесуари, які представлятимуть як провідні українські дизайнери та виробники, так і нові імена fashion-індустрії.


На маркеті також буде продемонстрована арт-виставка "Освячені вогнем", на якій будуть представлені оригінальні військові артефакти, перетворені на витвори мистецтва. Garage Sale стане продовженням серії благодійних культурно-мистецьких заходів Fairmont Grand Hotel Kyiv, започаткованих минулого року з початком повномасштабного вторгнення. У благодійному розпродажі приймуть участь бренди J'Amemme, The Body Wear, Sayya, Ali Saulidi і багато інших.

Реклама.

Цього разу всі зібрані кошти будуть передані до БФ Єлизавети Юрушевої та Олександра Скічка "Обираємо майбутнє разом" на придбання мобільної кухні для Київської зенітної ракетної бригади. Вхід на захід – благодійний внесок 100 грн.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.