До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Темна романтика: колекція Marni Resort 2018

Креативний директор Marni Франческо Ріссо – відомий шанувальник фільмів жахів, які й надихнули його на створення нової круїзної колекції. Вона вийшла одночасно драматичною та ніжною, несподіваною та суперечливою, але при цьому в ній впізнається ДНК довіреного Ріссо бренду.

Дизайнер зробив ставку на надоб'єм – штанини на брюках настільки широкі, що їх можна сплутати зі спідницею, а у величезних плащах А-подібної форми можна просто сховатися. Як це пов'язано з фільмами жахів – відповісти складно, але за словами Рісс, саме про них він думав під час роботи. А також надихався конструктивістським мистецтвом, особливо – складними принтами 1920-30 рр. "У них розкіш ідеально поєднується з потужною графікою – це те, що я шукав", – пояснює дизайнер.

Реклама

Знайшлося в колекції місце й хутру – візитівці Marni. Ріссо переважно використовував його на горжетках, якими доповнив ніжні летучі сукні й інфантильні комплекти зі срібними шортами та смугастими топами.

Читайте також:

Назад в майбутнє: Balenciaga Resort-2018

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.